HDMI stiktyper

5 forskellige HDMI stiktyperHDMI han stik

Der findes 5 forskellige typer stik indenfor HDMI standarden. Her er HDMI A-typen den mest almindelige. Det er den som bruges til at forbinde de traditionelle produkter som TV, dvd-afspiller, computer og spillekonsol. Et kabel med type A stik i begge ender kaldes også HDMI til HDMI.

De andre typer er ikke helt så almindelige, det er praktisk talt kun type C som ellers implementeret i en lang række produkter.

HDMI B-typen kan levere meget mere båndbredde og en opløsning på 3,840×2,400. Denne er ikke implementeret i nogen produkter endnu.

HDMI C-typen er et mini-stik, der bruges til mindre transportable enheder som bl.a. digitale videokameraer. Stikket er mindre rent fysisk, så porten på kameraet ikke behøver at fylde så meget.

HDMI D-typen er en forbedring af HDMI C-typen, hvor stikket er endnu mindre. Så HDMI standarden kan blive implementeret i endnu mindre enheder og bruge mindre plads.

HDMI E-typen er et stik lavet specielt til bilfabrikanterne. Det bliver mere og mere almindeligt at få videosystemer indbygget i bilerne og derfor er der blevet lavet et særligt stik til netop denne branche.

Herunder finder du aktuelle tilbud på HDMI kabler af typen HDMI til HDMI.

GD Star Rating
loading...
HDMI stiktyper, 4.0 out of 5 based on 4 ratings