Test af HDMI kabler

HDMI kabler findes i alle prisleger og kvaliteter. Der er ikke grænser for hvor fantastiske de dyre guldbelagte kabler er ifølge producenterne og HIFI-ekspedienter. Men hvad hvordan går det når man tester dem?

  • Er HDMI kabler med guldbelagte stik pengene værd eller er det penge ud af vinduet?
  • Og hvordan klare de billige HDMI kabler sig til sammenligning?

Herunder kan du læse uddrag af tests fundet på nettet. For at læse hele artiklerne skal du klikke videre til mediernes egne hjemmesider ved at trykke på “Læs hele testen”.

Kender du til en god test er du mere end velkommen til at sende den til os via vores kontaktformular.

Tests

Tv 2 Beep – Køb bare det billige HDMI-kabel
14. januar 2011

Og testen viser, at alle fire kabler leverer præcis det samme signal på trods af den enorme prisforskel. Og her betyder guldbelægninger intet – det er rent kabel-bling.

Læs hele testen

Søndagsavisen – Test: Billige HDMI-kabler slår de dyre
18. Marts 2009

Men forskellene på billige og dyre kabler er så små, at du lige så godt kan vælge den billigste løsning. Det konkluderer Testfakta i en ny test af HDMI kabler i prisklassen 299-1.999 kroner.

Læs hele testen

Recordere – Stor test af HDMI kabler
3. Marts 2009

Konklusionen på præstationstesten blev, at man lige så godt kan købe det billigste kabel, hvis det alene handler om en fejlfri overførsel af signalerne. Det billigste til 120 kroner (omregnet) var ligeså fejlfri, som det dyreste til 1.599 kroner, også selvom der blev testet med fremtidens mere krævende signaler som her.

Læs hele testen

Find billige HDMI kabler af høj kvalitet her

GD Star Rating
loading...
Test af HDMI kabler, 4.0 out of 5 based on 8 ratings