Akkumulere en netto værd af $1,000,000 let? Ja og nej

Efter køb Anthony Robbin få The Edge program, var jeg lidt skeptisk, at det ville give stor værdi. Jeg kan helt ærligt fortælle dig, at det dramatisk ændret mange områder i mit liv. Mange af mine nye eller gamle mål er endelig i klart fokus, jeg har taget action på daglig basis og flere af mine mål er nu begyndt at blive en realitet. Anthony Robbins udstråler en overflod af energi og viser en oprigtig begejstring til at hjælpe dig få motiveret og bevæge sig mod din egen vej til succes.

Min egen succeser omfatter at nå frem til et vægttab mål, starte en deltid virksomhed, ændre min karriere, forbedre mit daglige fokus af mine mål, øget fysisk styrke & disciplineret bestræbelserne på at nå en tilstand af økonomisk frihed. Selv om jeg ved jeg er den, der har til at foretage ændringer skal lykkes, Anthonys motiverende færdigheder og teknikker i dette får programmet kant fortsætter med at hjælpe med at få mig til at gribe ind mod mit mål.

Dette program er markedsført som en 7-dages program, men jeg personligt ikke kunne færdiggøre alle materiale på bare 7 dage. Over en periode på 30 + dage, jeg har lyttet til de 10 cd’er mindst to gange (nogle af dem fem gange), jeg har brugt den personlige Journal til at registrere både mit mål og succeser, jeg har taget gratis Online personlige profil bedømmelse test og har lyttet til de 7 bonus cd’er fra hans Pe rsonal magt Program. Jeg har ikke brugt $100 seminar rabatkupon, men vil holde det handy bare i tilfælde af noget toppe min interesse. Disse tilbud kan have ændret efter denne anmeldelse blev skrevet, så kan du få dem vist.

Normalt, jeg er en skeptiker af disse succes programmer, men kan jeg oprigtigt sige, at jeg med held har anvendt mange af teknikkerne i hans program. Den ene, som jeg ikke har brugt er Time of Power. Jeg kunne personligt ikke overbevise mig selv at tilbringe en hel time om dagen fokuserede kun på motiverende selv. Selv om Anthony diskuterer en 30 eller 15 minutters forkortet version, er dette et aspekt af det program, jeg ikke har personligt implementeret i min rutine.

De to mest markante personlige ændringer, som jeg har lavet efter at have lyttet til dette program er:

Bias mod at handle straks – ikke i næste uge, ikke i morgen, ikke senere i dag, men lige nu. Selvom du tager kun et lille skridt i retning af mål, er der skal tages handling straks afgørende for din succes.

Princippet om at have en stærk nok grund til at nå dit mål. Hvis du kun ønsker til noget, kan det holde en drøm og aldrig bliver en realitet. Anthony lærer dig et par forskellige teknikker til at hjælpe dig gøre dine mål et must i stedet for bare en ønsker. Du vil hurtigt finde ud af, hvordan virkelig vigtigt dine mål er for dig. Dette koncept af programmet har hjulpet mig med at visualisere, huske, fokusere, gentage og nå mine mål. Jeg har personligt bestemmes, at nogle af mine mål vil forblive en drøm, fordi jeg kan nu afgøre (ved hjælp af begreberne i programmet) at jeg virkelig ikke har passion og ægte ønske om at gøre dem til virkelighed. Tjek andre Produktanmeldelser på www.your-key-to-success.com.

Få kanten! programmet er ikke billigt, men efter at købe det, går gennem programmet og anvender mange af Anthonys teknikker, jeg er glad for jeg købte programmet og kan oprigtigt sige, at det er værd at prisen. Hvis du har brug for til at retfærdiggøre udgifterne, Tænk på det i form af en dagløn over et år. For mindre end $.75 om dagen (omkostninger ved en candy bar, sodavand, avisen, osv) du får værktøjer til at transformere dit liv og opnå mange af dine personlige mål. Hvis du virkelig ønsker at lære de færdigheder til at forbedre dit liv for de kommende mange år, tror jeg personligt, at $.75 en dag er en lille pris at betale. Klik her, hvis du er seriøs omkring lykkes.

Hvis du har brug for nogle motivation, så tjek nogle motiverende artikler på dette site eller Læs anmeldelse jeg afsluttet på en bog med titlen motiverede sind. Årets produktanmeldelse.

Kursus detaljer – produktinformation

Få kanten! (Anthony Robbins)

I denne 7-dages program Anthony Robbins giver dig med cutting edge værktøjer til ikke blot at ændre, men revolutionerer alle områder af dit liv for evigt vil du lære hvordan du:

Maksimere din energi og gendanne din krop til dens naturlige tilstand af sundhed og vitalitet

Udvikle dyb og varig relationer til dyb tilfredsstillelse

Uddanne dit sind og krop så stærke følelser-sikkerhed, tro, passion og beslutsomhed – er så automatisk som vejrtrækning.

Udnytte muligheder for at opnå økonomisk frihed.

Oplev en meningsfuld og inspirerende liv formål.

Byg, ustoppelig fremdrift og varige resultater

Få kanten! Omfatter:

9 lydbånd eller 10 cd’er

Få The Edge Introduktion video

Få kant personlig Journal

Online personlig profil

Og få 2 gratis bonusser-værdi af $150:

Anthony Robbins’ populære personlige magt Classic Program

7-dages version, 7 lydbånd eller 7 cd’er

En discount certifikat for $100 mod køb af en multi-dages Anthony Robbins live event, eventuelle løbende personlig eller professionel Coaching Program.

30 dages risiko-fri penge-tilbage-garanti

3 betalingsplan tilgængelig

Jeg er sikker på disse bonus gaver er stadig tilgængelige, men du måske ønsker at tjekke det ud, før du overveje at købe.

Resumé af Program-

(Dag 1) Din time strøm: The secret til at skabe en ekstraordinær livskvalitet.

3 handling skridt til at skabe dynamik, energi og passion hver dag i dit liv.

(Dag 2) Resultater Workshop: 7 nøgler til at ændre noget i dit liv – i dag!

Oprettelse af en plan for RPM (resultater-fokuserede, formål-drevet, Massive-handlingsplanen).

(Dag 3) Effekt af relationer: Passion, tilslutning og kærlighed.

De 3 elementer for at skabe ekstraordinære og varige relationer.

(Dag 4) Ren energi Live: Nøglen til en stærk, sund og vitale life.

Rense dit system, afbryde destruktive mønstre & give din krop med vitale behov.

(Dag 5) Strøm af følelser: Din opfordring til handling.

6 trin til at styre dine følelser.

(Dag 6) Din vej til økonomisk frihed: at skabe grundlaget for en varig rigdom.

Undgå de 12 finansielle fælder, der holder dig fra at blive velhavende.

Gennemførelsen af 12 trin at bevæge sig mod din vej til økonomisk frihed

(Dag 7) Formålet med livet: At finde din ægte indre drive.

7 strategierne brugt af vindere

(Bonus CD) Daglige Magic:

CD’EN til din Time of Power

Få introduktionsvideo kant:

Overblik over hele systemet, klip til et par live events, og et afsnit, der beskriver en ny teknik til at øge din muskelstyrke.

On-line personlige profil certifikat – $225 værdi

En on-line bedømmelse test, der vil give dig indsigt i, hvad skubber dig til at lykkes. Du kan også udskrive en omfattende og forklarende rapport beskriver resultaterne.

Få kant personlig Journal

En 96-siders personlige Journal hjælp du holde dit fokus på at tage aktion!

Personlig magt Classic 7-dages udgave

Dag 1: Nøglen til personlig magt

Dag 2: Smerte og fornøjelse

Dag 3: Effekt af foreninger

Dag 4: Tre trin til varig forandring

Dag 5: Målopnåelse workshop

Dag 6: Den drivende kraft

Dag 7: Den hurtige planlægningsmetoden

$100 rabat certifikat

Kan bruges på en Anthony Robbins Live Seminar, eventuelle løbende personlig eller professionel løbende Coaching Program.

Hvis du har et par minutter, tage lidt tid og tjekke den fulde liste. Også sidste gang jeg tjekkede, de tilbydes en 3 betaling plan mulighed.

I dag er det tid til at handle – ikke i næste uge.

Har du virkelig lyst til at lykkes eller bliver du hele tiden drømmer din vej gennem livet.

Ved at tage handling, er du allerede et skridt foran 99% af mennesker, og på vejen til personlig succes.

Stop nu, mener om dit sande potentiale, og tage dine første skridt – Klik her for at tage et kig. Det koster ikke noget at se.