Badeværelse Design Idéer den gennemsnitlige mor ønsker at se i deres egne badeværelser

Opmærksomhed til alle jer badeværelse design specialister. Hvis du virkelig ønsker at behage alle mødre når det kommer til deres badeværelser så får travlt med at designe og markedsføre disse vidunderlige ideer. Som mors vi beder ikke om meget, men et par af disse forslag kunne gå langt i at holde vores lykkelige familier glade!

Okay, når det kommer til spejle jeg ikke se, hvorfor de ikke kan gøre dem tand pasta frastødende. Det virker som hver morgen og aften når jeg går ser i badeværelse spejl ser jeg lidt pletter af tandpasta. Jeg toemreroversigten.dk er sikker på det ville være meget nemmere at designe spejle som dette i stedet for at lære min familie til at børste deres tænder med munden lukket, eller Gud forbyde tandpastaen tørre når de er færdige.

Hvor omkring en Vandrikse kan du bladre op på karret når en Tumling eller yngre barn spiller i karret. Masser af børn kan lide at spille i badekar og nogle fyld op beholdere med vand til at sætte på kanten (som undertiden får slået på gulvet). Hvis du havde en vandtæt rail du kunne vende op kan det holde alle legetøj, vand og bølger i karret og gøre tingene meget enklere.

Nu denne ene vil være sværere at design, og måske er det noget der skal læres i skolen, jeg ved jeg har haft mere succes undervisning new math, verdenshistorien og fysik, end jeg har i lære min familie at konsekvent ændre toiletpapir roll når det er emp ty. Men hvis en design kunne være opfundet for at gøre dette ske i hjem med børn der ville være en fantastisk opfindelse. Måske skulle en buzzer gå, når den er tom og dørene låses automatisk. Den eneste måde buzzer stopper eller døren låser er når den gamle roll er blevet erstattet med en ny. Jeg ved ikke, dette er en for eksperterne og tømrer slagelse.

De sidste badeværelse design idéer er biggee. Hvis opfinderne kan opfinde køretøjer at mening når noget er ved at lukke, når du sikkerhedskopierer og de kan opfinde fugt sensing vinduesviskerne jeg ser ingen grund til hvorfor disse to teknologier kan kombineres til at lave en smart toilet. Ikke alle jer mødre forestille mig, hvor meget mere behagelig rengøring badeværelset ville være, hvis dit toilet var udstyret med disse to teknologier? Hvis det nogensinde bliver en grundpille i badeværelse VVS kan du vædde det vil være en mor, der opfinder det!