Et nærmere kig på løn dag lån vs Bank overtræk gebyrer

Ifølge New York Times “mange nationale banker opmuntrende klienter med lav saldi til overdraw deres lønkonti, så bankerne til at undgå kredit love og indsamle milliarder af dollars i nye gebyrer.” Du kan nu indser, at betale dag lån faktisk er langt mere økonomisk end overtræk gebyrer fra din bank.
Bankerne siger, at de overtræk programmer, som dækker kastet kontrol og tillader folk at overdraw deres konti, er en service til deres kunder. Men disse overtræk programmer er helt sikkert en dårlig aftale for forbrugerne.
I modsætning til typiske kreditlinjer, der opkræve årlig rente på op til 20 procent, opkræve de nye overtræk planer gebyrer for hver forarbejdet overtræk, oversætte til en årlig rente på over 1.000 procent. I modsætning til linjer af revolverende kredit, så vores kunder til at tilbagebetale lån på deres bekvemmelighed, kræver disse planer klienter at bringe konti tilbage i positiv balance i kun et par dage. Mens de fleste traditionelle kreditlinjer har grænser for tusindvis af dollars, har de nye overtræk planer grænser på $100 til $300. Efter kassekredit er tom begynde bankerne igen at bouncing checks.
The New York Times fastslår også, at “den hurtige spredning af programmer har vendt overtræk, og de gebyrer, der kommer med dem, i en af de største kilder til overskud for de banker, konsulenter og statistikker udarbejdet af regeringen banken lovgivere. Washington Mutual, nationens syvende-største pengeinstitut og den største fremme overtræk beskyttelse, opkrævet kunder mere end en anslået $1 milliard i overtræk gebyrer sidste år.”
Industri analytikere hævder overtræk planer, som indeholder gebyrer så højt som $35 per overtræk, er virkelig højt forrentede lån rettet mod arbejderklassen kunder. I modsætning til betale dag lån, som opkræver kun et reguleret fast gebyr for at give direkte kontant, fungerer bank overtræk programmer automatisk med kontrol og betalingskort. Kunder ofte ikke engang klar over de har overtræk deres kontrol og opsparingskonti, indtil de er anmeldt af fra banken.
“Nogle banker ser på det faktum, at nogle forbrugere næppe gøre det fra løn dagen til at betale dag og har en meget lav balance, og i stedet for at tilbyde dem en gavnlig service, de opkræve deres kunder hoppe-check gebyrer at drage fordel af situationen “sagde Jean Ann Fox, direktør for forbrugerbeskyttelse for Consumer Federation of America.
En nylig undersøgelse foretaget af Federal Reserve sidste år viste, at bankerne har øget hævet deres overtræk gebyrer 24 procent fra 1997 til 2001, med et gennemsnit på $20,42. Det er et gennemsnit på $20,42 for hver enkelt overtræk vare! Og det bliver værre. Bankerne har avancerede software-programmer, der sikrer, at din største kontrol og debiteringer behandles først. Det betyder, at hvis din konto, hvis det kommer til at gå negative og overtræk er påkrævet, at et højere antal mindre transaktioner vil hver pådrage overtræk gebyrer. Tilføj i den gennemsnitlige købmand straf $15 per returnerede check og fem elementer, overtræk til $200 kan tilføje til næsten $375 herunder afgifter! Derimod ville betale dag lån for $200 pådrage gebyrer for kun $45-$60.
Når du er fanget kort sagt mellem dine lønsedler, tage et nærmere kig før du bruger din Banks overtræk beskyttelse programmer. Det er meget sandsynligt, at du vil finde løn dag lån fra personlige kontantforskud: payday lån vil spare dig en hel del af dine hårdt tjente penge over bare en 10-dages periode