Hvordan identitet tyveri

Identitetstyveri sker i en række forskellige måder for eksempel; i løbet af en travl dag, kan du skrive en check på købmand, opkræve teaterbilletter, leje en bil, bogføre dine selvangivelser, ændre udbydere til din mobiltelefon eller ansøge om et kreditkort. Chancerne er du ikke give disse daglige transaktioner en eftertanke. Men en identitet tyv gør.

Identitetstyveri er en alvorlig forbrydelse. Mennesker, hvis identitet er blevet stjålet kan tilbringe måneder eller år og tusindvis af dollars for at rydde op i rodet tyvene har gjort af et godt navn og kredit record. I mellemtiden, ofre for identitetstyveri kan miste jobmuligheder, afslås, lån til bolig eller biler, og endda få arresteret for forbrydelser, de ikke har begået.

På trods af dine bedste indsats til at styre strømmen af dine personlige oplysninger eller at holde det for dig selv, kan dygtige identitetstyve bruge en række forskellige metoder til at få adgang til dine data.

Hvordan identitetstyve få dine personlige oplysninger:

De kan få oplysninger fra virksomheder eller andre institutioner af:

stjæle poster eller oplysninger, mens de er på job

bestikke en medarbejder, der har adgang til disse registre

hacking disse poster

vagthavende navigatør oplysninger ud af medarbejdere

De kan stjæle din mail, herunder redegørelser bank og kreditkort, kreditkort tilbud, nye check bøger eller skatteoplysninger.

De kan rode gennem din skraldeposer, Affaldskurve af virksomheder, eller endda offentlige skrald lossepladser.

De kan stjæle dine kredit- eller betalingskort card numre ved at erobre oplysninger i en data oplagring enhed i en praksis, der er kendt som “skimming.”

De kan knalde dit kort til en faktiske køb eller fastgøre enheden til en ATM-maskine, hvor du kan indtaste eller knalde dit kort.

De kan stjæle din pung eller taske.

De kan fuldføre en “ændring af adressen formular” til at omdirigere din e-mail til en anden placering.

De kan stjæle personlige oplysninger, de finder i dit hjem.

De kan stjæle personlige oplysninger fra dig via e-mail eller telefon ved forklædt som legitime virksomheder og hævder, at du har et problem med din konto.

Hvordan identitetstyve bruger dine personlige oplysninger:

De kan kalde din kreditkortudsteder for at ændre faktureringsadresse på din kreditkortkonto. Bedrager kører derefter op gebyrer på din konto. Fordi dine regninger sendes til en anden adresse, kan det nogen tid, før du er klar over der er et problem.

De kan åbne nye kreditkortkonti i dit navn. Når de bruger kreditkort og ikke betaler regningerne, indberettes de forfaldne konti på din kredit rapport.

De kan etablere telefon eller trådløse tjenester i dit navn.

De kan åbne en bankkonto i dit navn og skrive dårligt checks på denne konto.

De kan udstede falske checks, kreditkort eller betalingskort, eller tillade elektroniske overførsler i dit navn og dræne din bankkonto.

De kan købe en bil ved at tage en bil lån i dit navn.

De kan få identifikation som et kørekort udstedes med deres billede, i dit navn.

De kan få et job eller indgive falsk selvangivelser i dit navn.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat forfatterens biografi forbliver intakt: