Kan gæld konsolidering gøre min finansielle situation værre?

Gæld konsolidering er en af de bedste måder at reducere gælden. Dine månedlige betalinger blive meget lavere, og dette vil give dig mere disponibel indkomst. Desværre, konsolidering af gælden kan også gøre din holdning meget værre. Grund gæld konsolidering kan være slemt er du. Du, og dine dårlige finansielle vaner. Thats hvordan du kom ind i gæld i første omgang.
Manglende finansielle disciplin
Hvis du tager en konsolidering af gælden lån har du givet din finanser nogle pusterum. Det betyder du skal skære op dit kreditkort og påtage sig ingen flere former for personlig kredit. Dette skyldes, at selv om dine betalinger er lavere din fremragende niveau af gæld er den samme. Det er bare blevet mere håndterbare.
Hvis du ikke få disciplineret i det område du vil finde dig selv i dybe problemer. Hvis du rack op mere kreditkort gæld, vil du nødt til at møde kreditkort betalinger og din gæld konsolidering lån betalinger. Grunden til at du fik lån blev i første omgang til aflastning til gæld. Dette er en surefire måde at få flere finansielle problemer.
Kredit er ikke dine penge
Mange forbrugere mener, at den tilgængelige kredit på deres kreditkort er deres penge. Når et kreditkort balance er betalt er du ikke i stand til at bruge disse penge igen. Ved hjælp af denne kreditfacilitet indtaster du mere gæld, som i sidste ende skal betales. Den bedste måde at holde sig ude af gæld, er ikke at bruge let kredit og til at indse, at kredit ikke er dine penge.
Dit hus kan være i fare, hvis du ikke holde op tilbagebetalinger
De fleste af de grundlæggende former for kredit som overtræk, kreditkort og personlige lån er usikrede obligationer. Det betyder, at penge långiver har lånt dig penge baseret på informationer du har givet dem om din indkomst og din evne til at service tilbagebetalinger uden at kræve nogen form for sikkerhed skal placeres mod gælden. Hovedårsagen til disse former for kredit er usikrede er fordi beløbene, der er normalt små i forhold til ansøgerens indkomst.
Gæld konsolidering lån, som helhed er sikret lån, normalt sikret mod ejendom. Det er derfor satser kan være lavere end high street personlige lån. Det er nødvendigt for lån sikret fordi hver person, der gælder for en konsolidering af gælden lån er klassificeret en kreditrisiko og har en track record for at komme ind i gæld. For at afbøde denne risiko, vil penge långiver bede om sikkerhed skal placeres mod lånet. Hvis du undlader at foretage betalinger på dit lån, så du kan miste din sikkerhed.
Dette er grunden til selvdisciplin er så vigtig i nedbringelse af gælden, fordi du kan nemt gøre din position langt, langt værre, hvis du fortsætter med at behandle gæld på en letsindig måde.