Lowe’s Mulch Salg i foråret

Lowe’s har gode tilbud på barkflis i foråret! 5 for $ 10-aftalen på mulch sparer dig penge, da det normalt er $ 3.68 pr. Taske. Du har mulighed for brun, rød eller sort mulch. Du kan enten hente det i Lowes-butikken tættest på dig eller bestille det online.

Lowe’s har speciel mulch til græsplæne og havetyper ud over almindeligt salg. Mulch levering er mulig i nogle områder, og det koster mellem $ 20- $ 59 pr. Lastbilbelastning. Mulch kan leveres inden for en dag eller to afhængigt af det beløb, du bestiller. Lowe’s mulch levering er let. Du skal blot bruge ordresporingsværktøjet til regelmæssige opdateringer.

Lowe’s mulch har en fantastisk pris. Den almindelige pris for mulchposer er $ 3.33 pr. Taske. Omkostningerne ved 2 kubikfod mulchposer er dog $ 2. Hver taske har to kubikfod mulch og kommer i tre farver: brun, sort eller rød. Lowes tasker er grænseoverskridende og kan være en grund til, at nogle mennesker tøver med at bestille dem. Prisen er rigtig.

Lowes feriesalg er en fantastisk måde at spare på mulch. Disse salg begynder fredag før Memorial Day og kan vare hele sommeren. Du kan også spare på boligindretning og køkkenapparater. Lowes salg gør det nemt at underholde gæster udendørs med deres gode tilbud! Lowes salgskalender er en fantastisk ressource for alle, der ønsker at spare penge. For at få større rabatter på varer med store billetter skal du bruge et Lowe’s kreditkort.

Lowe’s mulch vil spare dig penge på en vigtig del af landskabspleje: mulch. Mulch er et materiale, der forhindrer ukrudt i at vokse og reducerer fordampning. Det binder også forskellige områder af dit landskab sammen. Du finder godt mulchsalg hos Lowe’s, næste gang du går til deres butik. Du kan også spare penge på landskabsprojekter ved at gøre dem til virkelighed!

Der er mange salg og begivenheder, der finder sted lige nu for dem, der ønsker at spare penge. SpringFest 2022 byder på salg af plæne- og haveredskaber, udendørs eludstyr og havemøbler. Grill kan også diskonteres! Der er mange muligheder for grillning, herunder pit boss gasgrill under $ 120, Oklahoma Joe’s pellet grill og kongelige gourmet udendørs køkkener.