Pensionering myter

Det er et beklageligt faktum, at mange amerikanere bruger mindre tid på at planlægge deres pensionering end planlægning for deres ferier. Alt det kræver er intelligent planlægning – og en klar forståelse af de myter, der hindrer os i at bygge en sikker pensionering.
Overvej følgende myter:
• Myte #1: Jeg er for ung til at bekymre sig om pensionering. Du er aldrig for ung til at lave planer. Jo hurtigere du begynde opsparing til alderdommen, jo mindre du bliver nødt til at lægge. For eksempel, hvis du vil have en $200.000 reden æg af 65 år, bliver du kun nødt til at spare omkring $26 en uge hvis du starter i en alder af 35. Men hvis du vente, indtil du er 55 til at starte, du ville have til at lægge $233 hver uge.
(Begge tilfælde antage, at dine penge er investeret tjener et hypotetisk 9-procent afkast. I dette eksempel er kun til vejledende og er ikke beregnet til at afspejle de faktiske resultater af enhver sikkerhed. Investering indebærer risiko og du kan pådrage sig en fortjeneste eller et tab.)
• Myte #2: Jeg behøver ikke meget at leve. Mange eksperter anslår, at i gennemsnit, for at opretholde deres levestandard i alderdommen, skal du 60 til 80 procent af din førtidspension indkomst. Og at indkomst til at fortsætte med at vokse nok i et forsøg på at holde op med inflationen.
• Myte #3: mine børn vil tage sig af mig. De fleste børn ønsker at give deres aldrende forældre en hjælpende hånd, men mange har ikke råd til. Om den tid, du er klar til at gå på Pension, vil de betale deres børns kollegium undervisningsafgifter – og gemme deres egen pensionering. Du ville derfor være klogt, at forlade børnene ud af dine planer.
• Myte #4: Social sikring vil tage sig af mig. Selv om det er uklogt at forvente Social sikring til at dække alle dine omkostninger, kan du tage skridt til at øge din fordele. Arbejde så længe som muligt. Du kan begynde at indsamle Social sikring i en alder af 62, men dine fordele kan reduceres med 20 procent. Hvis på den anden side du arbejde frem til alder 70 vil du modtage endnu mere.
• Myte #5: Jeg kan ikke råd til at sætte penge derfra hvor jeg ikke kan røre det i mange år. Sandheden er, du ikke kan råd til ikke at deltage i skat udskudt pensionsordninger. Bidrag til 401 (k) og lignende arbejdsgiver sponsoreret planer kan reducere din nuværende beskatning. Desuden er skatter også udskudt på indtjening, så pensionsopsparinger har potentiale til at vokse hurtigere end andre gør. Bedste af alle, mange arbejdsgivere matche alle eller en del af dit bidrag til arbejdsgiver sponsoreret pensionsordninger, giver du penge du ellers ikke ville have. Den ene ulempe er, at du kan have til at betale en 10-procent straf plus nuværende indkomstskatter, hvis du trække penge ud af en pensionsordning, før du er 59 ½.
Hvad skal du gøre? En behagelig pensionisttilværelse kræver ser kendsgerningerne helt og holdent i ansigtet-at skabe en realistisk plan, der virker for dig. Denne korte artikel er naturligvis ingen erstatning for en grundig analyse af din personlige forhold. Før gennemførelsen nogen betydelige skattemæssige eller finansielle planlægning strategi, kontakt din Kunderådgiver, advokat eller skat rådgiver som passende.