WEBconference programmer til salg

Problemer

Ikke desto mindre, gennemgå en proposition med klienten vil faktisk spare tid for alle i forhold til bare at sende en e-mail eller ved hjælp af hurtig levering af tjenesteydelser. Koordinere Reaktionerne på bud der involverer mange forskellige ressourcer inden for virksomheden (men der er ikke altid tilgængelige) sammenholdt med fristerne at tilgang hurtigt er uden tvivl, en herkulisk opgave. Vores tjenester giver dig kanten her, med den ekstra fordel, at salgsteamet ikke vil være sidst til at vide, hvis en konkurrent gør en borderline manøvre.

Løsning

I nogle tilfælde er det mere hensigtsmæssigt at gennemføre et virtuelt møde med et kundeemne, en klient, en distributør eller en partner. Gennem webkonference, kan en PowerPoint-præsentation, et software demonstration eller høring af et dokument gøres online. Også, det er en fantastisk måde at revurdere og udbygge en proposition allerede sendt til en klient via e-mail. Takket være Tilstedeværelsesindikatoren af voice over IP software, Skype, kan andre kolleger blive genforenet, ifølge deres tilgængelighed, for at producere et bud tilbud. Endelig, en påmindelse om konkurrencen giver mulighed for udveksling af alle oplysninger knyttet til, og behov for salgsstyrken.

Resultater

At reducere den omrejsende tid af repræsentanter proportionalt øger deres salg tid, således at dem til at fokusere bedre på opgaven. Niveau af stress, der går med at besvare et bud mindskes med bedre koordinering, hvilket resulterer i forbedrede kvaliteten af et forslag, som kan være indlysende selv for kundens øjne. Udveksling af erfaringer blandt salgsteam medlemmer, hvad angår konkurrence, bedre ruster dem til at neutralisere argumenter og gå videre med held.